Lese e-post på WAP

På samme måte som for mailvarsling, løses også WAP tilgang til e-post gjennom Telenor Mobil og Netcom sine løsninger. Begge operatørene tilbyr gratistjenester på dette området.

Slik gjør du:

Telenor Mobil:

Gå til www.djuice.no, og registrer en bruker med e-post adresse fra Djuice. Når du har opprettet en e-post konto på formen din_adresse@djuice.com, kan du sende over denne til admin@xox.no, og spesifisere hvilke av dine alias som skal videresendes til denne adressen. E-post kontoen din hos Djuice kan leses fra en mobiltelefon med WAP. Les mer på www.djuice.no.

Netcom kunder kan også registrere seg gratis på Djuice. Ulempen er at du må betale en høyere minuttpris for WAP.

Netcom:

Gå til www.netcom.no, og registrer en bruker med e-post adresse fra Netcom. Adressen du opretter kan benyttes til SMS varsling og for å få tilgang til e-post via WAP. Les mer på http://www.netcom.no/WAP/news.cfm. Når du har opprettet en e-post konto hos Netcom, kan du sende adressen din til admin@xox.no, og spesifisere hvilke av dine alias som skal videresendes til denne adressen. E-postene blir selvfølgelig også liggende på kontoen din hos xox.no.


Hvis du benytter en virituell operatør, finnes det helt sikkert egne løsninger for de fleste av dem, men i hverfall en av løsningene listet opp på denne siden burde fungere for de fleste.

Det finnes flere måter å skaffe seg mailvarsling og WAP tilgang på e-post. Hvis du har informasjon du synes burde ligge her, så ta kontakt med webmaster@xox.no.